Type and press enter

All posts tagged: push up bra

A jeni duke mbajtur numrin e duhur te sytjenave? Numri i sytjenave që një pjesë e mirë e femrave mbajnë është i gabuar. Nëse ju bëni pjesë në këtë kategori atëherë me siguri ju keni një nga këto shenja. Kupat e sytjenave pësojnë rrudhosje, teli nën sytjena ju irriton në fundin e gjoksit, rripat ju
Read More

3 gabimet qe beni ne lidhje me sytjenat
Sytjenat jane nder pjeset me te rendesishme te garderobes se nje femre. Vec rendesise qe kane jane dhe te kushtueshme. Ndaj kerkojne vemendjen tuaj maksimale Disa statistika te vlefshme Sipas statistikave te ndryshme nder vite 7 ne 10 femra mbajne numrin e gabuar te sytjenave. Numri I gabuar jo vetem qe nuk duket mire nga
Read More

Login

Lost your password?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies