Ne jemi nje kompani distribucioni tekstilesh me fokus produktet intime dhe pizhama

Kompania jone aktivitet kryesor ka shitjen me shumice te linjes se intimeve dhe pizhamave. Ne kemi nje rrjet bashkpunetoresh ne Shqiperi ku shperndajme produktet e linjes sone.

       Ne to perfshihen shites me shumice dhe pakice te tjere ne tregje industriale dhe dyqane.

Gjithashtu shperndajme dhe ne supermarkete si rezultat i nje kombinimi te cilesise dhe cmimit qe produktet tona kane

Nje tjeter aspekt me rendesi per ne eshte dhe shitja me pakice kryesisht nepermjet aktivitetit online. Nepermjet dergesave online ne kemi mundur te shkojme direkt te konsumatori fundor nepermjet rrjeti te postave private dhe shteterore, duke synuar gjithmone kenaqesine e konsumatorit. Per moment ky aktivitet eshte i shtrire kryesisht brenda kufijve te Shqiperise me synimin e madh per te dal ne nje treg rajonal brenda nje viti kalendarik.

Nese keni porosi nga Turqia ne ju mundesojme rrjetin tone per ta sjelle porosine tuaj ketu. Ne kete sherbim perfshihen te gjitha procedurat doganore dhe transporti dhe produkti ju vjen ne adresen e biznesit tuaj. Cmimet jane me te favorshmet ne treg

24/7 Support

24/7 Support

Te ne do te gjeni support 24 ore per cdo problem tuajin qe keni. Me email ne info@intimodal.com. Ose ne numrin e telefonit +35567310 0001 nepermjet whatsup, viber, messenger etj

Produkte cilesore

Produkte cilesore

Linja jone e veshmbathjeve dhe pizhamave eshte nga me cilesoret ne treg. Firmat qe prodhojne per ne jane te pajisura me te gjitha certiikatat e mundshme per sigurine tuaj. Kryesisht baza eshte pambuku dhe modali si dhe materiale te tjera antialergjike.

Cmime konkurruese

Cmime konkurruese

Cmimet tona jane nga me konkurrueset ne treg. Ofrojme dhe menyra te tjera financimi ne baze te marrdhenieve dhe jetegjatesise me biznesin

Shpejtesi ne shperndarje

Shpejtesi ne shperndarje

Kjo pike vlen si per shperndarjen me shumice ashtu dhe ate me pakice. Ne interesohemi qe klientit ti shkoje porosia ne kohen me te shpejte te mundshme. Rrjeti yne investohet shume qe produkti te shkojne ne kohe rekord te konsumatori duke garantuar cilesine e tij.
Adresa jone