Kontakte Intimodal
Me poshte do te gjeni te gjitha te dhenat tona te kontaktit. Mund te na kontaktoni nepermjet numrit te celularit ose nepermjet emailit. Si dhe mund te plotesoni formen me poshte
Orari
E hene-E premte
7:00AM-6:00PM
+35567310 0001 , +355 693153119
Email:
Pergjigje ne kohe te shpejte
info@intimodal.com,
intimodal15@gmail.com


Name
Name


Email
Email


Subject
Subject


Message
Message

google map