Na telefononi ne +355673100001|intimodal15@gmail.com
Blog2020-04-05T18:54:43+00:00

Si të përcaktojmë me saktësi sa është numri i sytjenave që duhet të mbajmë

By |October 22nd, 2018|Categories: How to|Tags: , |

A jeni duke mbajtur numrin e duhur te sytjenave? Numri

Comments Off on Si të përcaktojmë me saktësi sa është numri i sytjenave që duhet të mbajmë

Te brendshmet tuaja. Si ti mirembani dhe kur duhen zevendesuar me te reja

By |June 6th, 2018|Categories: Higjena|Tags: , |

Te brendshmet dhe nje veshtrim I pergjithshem Megjithese nje pjese

Comments Off on Te brendshmet tuaja. Si ti mirembani dhe kur duhen zevendesuar me te reja