Home/Intimo Assistant

About Intimo Assistant

This author has not yet filled in any details.
So far Intimo Assistant has created 13 blog entries.

Si të përcaktojmë me saktësi sa është numri i sytjenave që duhet të mbajmë

By |2019-12-26T19:16:34+00:00October 22nd, 2018|How to|

A jeni duke mbajtur numrin e duhur te sytjenave? Numri i sytjenave që një pjesë e mirë e femrave mbajnë

Comments Off on Si të përcaktojmë me saktësi sa është numri i sytjenave që duhet të mbajmë

Te brendshmet tuaja. Si ti mirembani dhe kur duhen zevendesuar me te reja

By |2019-12-26T19:25:13+00:00June 6th, 2018|Higjena|

Te brendshmet dhe nje veshtrim I pergjithshem Megjithese nje pjese e njerezve nuk i kushtojne rendesine e duhur, te brendshmet

Comments Off on Te brendshmet tuaja. Si ti mirembani dhe kur duhen zevendesuar me te reja
Load More Posts
Go to Top